Din Bucuresti si alte 4 centre regionale - Brasov, Timisoara, Iasi si Constanta - va oferim servicii de consultanta, strategie planificare, investitii, asigurare si securitate in domeniul industriei agricole.

Iti punem la dispozitie cele mai noi tehnologii digitale si de precizie pentru o crestere SMART a afacerii tale. Alege INTELEPT. Alege pentru un parcurs sigur al afacerii tale, pentru a o putea adapta cu usurinta oricaror schimbari din domeniu si pentru a fi in piata si MAINE.

DESPRE NOI

COMPANIA

Demetra Smart Agriculture dezvolta un concept performant, care are drept scop evidentierea activitatii fermierilor romani printr-un nivel nou de dezvoltare si functionare. Serviciile noastre sunt gandite, in primul rand, pentru a informa si a oferi consultanta in domeniul agricol pe linia tehnologizarii si a retehnologizarii, bazandu-ne pe noile echipamente si tehnologii digitale si de precizie.

Oferta DEMETRA Smart Agriculture include produse de ultima generatie, implementate si testate deja in pietele agricole consacrate. Introducerea acestora ajuta fermierul roman sa isi gestioneze intreaga afacere cu usurinta, elimina forta de lucru umana acolo unde aceasta poate fi inclocuita, simplifica procesele de conducere si productie, anticipa problemele si ajuta la identificarea, intr-un timp scurt, a solutiilor pentru reducerea si disparitia posibilelor daune. Tehnologiile noastre ofera informatii precise despre conditiile meteo, asigurand utilizarea benefica a tuturor factorilor implicati in procesul de productie si controlarea efectelor acestora asupra rezultatelor si a mediului. Nu in ultimul rand, simplifica viata fermierilor, avand ocazia sa se ocupe de procese de la distanta, prin efectuarea unor setari de pe smartphone.

Pe langa partea de hardware furnizata, serviciile DEMETRA Smart Agriculture includ consultanta in vederea instalarii si folosirii echipamentelor achizitionate, dar si un service perfomant in care eventualele inadvertente sunt rezolvate rapid si eficient. La achizitionarea echipamentelor primesti asistenta in vederea folosirii acestora. Te vom sprijini pas cu pas. Tehnologia noastra este usor accesibila, cu un mod de functionare simplificat si digitalizat.

Agricultura de precizie este viitorul. In scurt timp, aceasta va face diferenta dintre o ferma in care s-a investit si una in care inca se folosesc metodele clasice de lucru. In primul caz, afacerea prospera, dezvoltarea tehnologica devenind o constanta a activitatii curente. Trebuie doar sa adopti o atitudine flexibila, sa privesti cu speranta spre viitor si spre ceea ce iti poate aduce bun acesta. Restul detaliilor devin responsabilitatea noastra.

"Cand ai un vis si lucrezi pentru acesta, universul lucreaza impreuna cu tine la indeplinirea lui. Demetra Smart Agriculture este o companie ce are la baza principii de functionare solide, dar si un colectiv dedicat si bine pregatit, ai carui membri si-au unit fortele pentru a transpune aceasta dorinta in relitatea imediata, pentru a o materializa. Aducem in atentia clientilor noua tehnologie in materie de agricultura, in acest fel, ajutand la evolutia si dezvoltarea fermelor. Suntem aici sa va sprijinim in alegerea unei oferte care sa se plieze pe necesitatile dumneavoastra, o oferta optima si personalizata. Ne dorim sa crestem impreuna un colectiv dedicat si bine pregatit, constituit din persoane care si-au unit fortele pentru a transforma aceasta dorinta in realitate."

~ Ramona Gabriela Budu

General Manager


SERVICIILE NOASTRE

DEMETRA Smart Agriculture ofera servicii complete, acoperind fiecare etapa a proiectului - incepand de la investigarea starii de fapt si analiza datelor existente si finalizand cu solutia specifica fiecarui tip de activitate - consultanta, tehnologizare, retehnologizare, strategie, investitii, asigurare si securitate. Stabilim impreuna planul de actiune, managementul si monitorizarea fiecarei etape din proiect sau investitie, inclusiv evaluarea punctelor forte ale afacerii tale si, in final, stagiile de implementare si strategiile de retragere, mentinere in piata si promovare.

Clientii nostri sunt fermele mici, medii si foarte mari, operatorii agricoli si centrele de agribusiness.

DEMETRA Smart Agriculture coopereaza strans cu clientii sai pentru atingerea obiectivelor comune prin identificarea si dezvoltarea unor solutii creative, special concepute pentru atingerea acestui obiectiv.

date in timp real

0
0
0 * Masurata in ° C
0 * Masurata in ° C
0 * Masurata in ° C
0 * Masurata in ° C
0 * Masurata in m / s
0 * Masurata in grade
0 * Masurat in metri
06:59
19:20
0 * Masurat in hPa
0 * Masurat in %
0 * Masurat in grade
0 * Masurat in grade
0 * Masurat in %
0