.

Blog

CONSULTANTA

DECIDE SMART

Un serviciu interdisciplinar de consultanta oferit tuturor companiilor din Romania, de stat sau private, in domeniile SMART AGRICULTURE, SMART CITY si SMART TECH. Va sprijinim in a intelege rolul determinant al tehnologiei in aceste domenii de activitate si, apoi, in a putea decide SMART si INTELEPT ce tehnologie sa alegeti, de ce sa actionati acum si nu maine, cum sa o puteti integra in procesul de activitate, cum conectati noua generatie de echipamente SMART la investitiile tehnologice anterioare. Va oferim suport in a intelege optim planul de dezvoltare tehnologica in baza caruia actionati, cum sa valorificati maximum potentialul de afacere proprie pentru a putea construi impreuna o strategie in planul dezvoltarii tehnologice, plecand de la un anumit status tehnic si financiar si finalizand cu materializarea aspiratiilor tale in afaceri.

Detalii
Blog

SUPORT TEHNIC

ACCES TOTAL

Un suport consultativ si tehnic oferit tuturor clientilor nostri pe linia SMART AGRICULTURE, SMART CITY si SMART TECH punand la dispozitia acestora Platforma noastra tehnologica, DEMETRA SMART CONCEPT, care integreaza echipamente diverse din aceste domenii. Oferim servicii tehnice on line (acces direct la datele Platformei) si la cerere (furnizarea de rapoarte tehnice si informative customizate, pe linia tehnologiilor si echipamentelor conectate la Platforma noastra).

Detalii
Blog

ASIGURARE SI SECURITATE

DOAR REZULTAT

Pentru a performa in activitate intr-un mod relaxat, mediul profesional trebuie sa ofere SIGURANTA. Prin partenerii nostri, orice echipament din portofoliul nostru este oferit impreuna cu o ASIGURARE COMPLETA si un complex de masuri de SECURITATE optim, intrucat ne dorim clienti focusati doar pe rezultat si performanta. Prin serviciile noastre am preluat din temerile tale legate de ASIGURAREA produselor si a echipamentelor, precum si pe cele privind SECURITATEA lor.

Detalii

Pentru mai multe detalii acceseaza cele trei divizii strategice

SMART AGRICULTURE, SMART CITY, SMART TECHABONARE NEWSLETTER

Introduceti adresa dvs. de e-mail pentru abonare la newsletter. Cu ajutorul newsletter-ului vei fi la curent cu tot ce e nou.